• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

0 Min
od mora

10 Min
od Splita

15 Min
od Splita

15 Min
od Kolodvora

20 Min
od Autoceste

30 Min
od Aerodroma

Restoran

Specijaliteti restorana Amigos već su odavno poznati ljubiteljima tradicionalne dalmatinske kuhinje.  Tradicija od 40 godina ovog kultnog restorana garancija je izvanredne usluge i kvalitete.

Restoran je smješten u mirnom okruženju, uz samo more, s prekrasnim pogledom na otoke i Split. Godinama gradimo svoju priču nudeći gostima najbolje specialjitete ukusne mediterasnke kuhinje.

Naša gastronomska filozofija se temelji na tradiciji naših predaka koju mi poštujemo više od 40 godina.

Oduvijek pratimo kulinarske trendove i ulažemo u edukaciju te kontinuirano težimo boljem za naše goste. Na taj način stvaramo nove okuse i neprestano širimo čuvenu gastronomsku ponudu našeg retsorana.

Godine iskustva govore nam kako su osim ovoga vrlo bitni i sastojci koje koristimo te za naše goste uvijek pripremamo svježe specijalitete. Našim cijenjenim gostima nudimo kreativno pripremljenu svježu ribu i školjke, kao i mesne jela našeg kraja. Gastronomska ponuda restorana ovisi isključivo o svježini nabavljenih namirinica dostupnih tog dana.

Ambijent Restorana prilagođen je svim gostima, od poslovnih ljudi koje svoje partnere žele upoznati s gastronomskom ponudom Dalmacije, do parova koji mogu uživati uz šum valova sve do obitelji s djecom. Za naše najmanje, ispred Restorana se nalazi dječje igralište kako bi roditelji mogli se opustiti u pažljivo pripremljenim specijalitetima dok se djeca zabavljaju u parku.

Posebno želimo istaknuti kako je naš restoran i naš život. To je obiteljski posao koji se temelji na strasti, predanosti i poštovanju tradicija naših predaka. Mi jednostavno radimo i živimo ono što najviše volimo.

Budite naš gost i uvjerite se u naše znanje, tradiciju i kvalitetu!