• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

0 Min
od mora

10 Min
od Splita

15 Min
od Splita

15 Min
od Kolodvora

20 Min
od Autoceste

30 Min
od Aerodroma

Smještaj

Naši moderno dizajnirani i potpuno opremljeni apartmani i sobe s pogledom na more i vrt u sklopu apartman

Pansiona Amigos jamče Vam nezaboravan boravak, na jednoj od najljepših plaža Jadrana, u samoj blizini Splita.  Amigos vam nudi delux sobe, studio apartmane i apartmene s više spavaćih soba, koje su opremljene klima uređajima, tv prijemnikom i wifi uslugom.

Svojim gostima pružamo privatnost, opuštanje i mir, a istovremeno i brojne mogućnosti za aktivan odmor što će učiniti Vaš odmor zanimljivijim i ljepšim. Rezervirajte na vrijeme svoj odmor iz snova i odaberite jednu od ponuđenih smještajnih jedinica: apartman sa više spavaćih soba i studio apartman s pogledom na more.

Ujedno, kao dio Pansiona  Amigos nalazi se i nadaleko poznati istoimeni restoran dugogodišnje tradicije. S više od 40 godina iskustva, ovaj kultni, pažljivo dizajniran mediteranski objekt obećava Vam idličan odmor, ispunjen smijehom, brojnim aktivnostima i večerima uz kapljicu finog vina i ukusnih dalmantinskih specijaliteta. Naši smještajni kapaciteti ispunjavaju potrebe modernih turista, ali Vas također pozivaju da se prepustite čarima Dalmacije.

Pješčana plaža, šum valova i predivan pogled na obližnje otoke i Split garancija su idelanog odmora za dušu i tijelo. Neke od brojnih mogućnosti za aktivan odmor u ovom području su obilasci obližnjih otoka, adrenalinske aktivnosti na moru, posjet obližnjim vinarijama, ronjenje, izleti obližnjim znamentiostima i nacionalnim parkovima Hrvatske i brojne druge.